Antifona pořádá genderově nevyvážený konkurz na několik míst v tenoru a basu. Hledáme nadšené zpěváky, kteří zapadnou do party bláznů, která se okrádá o volný čas, aby si mohla společně zazpívat. Hledáme lidi (pokud možno), kteří už někde zpívali (aspoň ve sprše, ale ideálně ve sboru) a myslí si, že to umí (což si v rámci konkurzu krátce ověříme). Věkově by to mělo být tak nějak akorát – tedy datum narození v minulém století, ale mladší než holky z naší školky. Znalost not výhodou, nikoli podmínkou (Beatles je taky neuměli).
Nabízíme každotýdenní zkoušky následované tekutou odměnou, několik koncertů a pěveckých akcí do roka, tři víkendová soustředění ročně ve stylu ve dne zpěv ve zkušebně, v noci zpěv v hospodě a především dobrou partu se společným cílem.
Pokud byste se chtěli zeptat, co zpíváme, tak se zeptáme za vás. Jazz? Máme. Pop? Máme. Renesanci? Taky. Lidovky? Máme. MF Dnes? Nemáme. Znělku z počítačové hry? Máme. Svahilsky? Jasně. Lotyšsky? Taky. Znělku ze seriálu? Umíme. Muzikál? Určitě. Mozarta? Jojo. Beatles? Taky. Queeny? Samozřejmě. Stinga? Je tam. Dvořáka? Několik. Kankán? Tak určitě. Techno? Sorry jako, možná příště.

Pokud jsi zjistil, že právě tohle hledáš, tak napiš na antifona@antifona.cz nebo pošli zprávu. Uvidíme, co s Tebou ;-).